Известие

Collapse
No announcement yet.

Спортни пружини

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Спортни пружини

Колеги намерил съм си спортни пружини на изгодна цена. Сваляни са от 145ца, сини са. Каква е разликата м/у сините, жълтите и червените и ще станат ли на мойта? Ще има ли проблем със джанти 16ки като съм, ще опират ли гумите като се смъкне?
    Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
    sigpic

незнам каква е разликата , но няма да опира споко ... а ако можеш да намериш още един чифт ... цена няма да имаш , че искам и аз ... ако намериш случаио , пиши Лс
    Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
    Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX

Comment

Има разлика в твърдостта, но честно казано не знам коя каква е.

Иначе дали ще ти опира зависи не толкова от окачването, колкото от офсета и ширината на джантата. Примерно на мен 16-те (7,5J, ЕТ35) ми опират отзад във веждите, а и отпред в подкалника при по-резки пропадания, а съм със оригиналните пружини. То верно че на ti-то окачването му е смъкнато, ама... Със стандартните джанти сега нямам проблеми с опиране никъде.

Ако се сложи подходящ размер джанта (ширина и офсет) не би трябвало да има проблеми дори и със 17-ки.
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
        ...Ако се сложи подходящ размер джанта (ширина и офсет) не би трябвало да има проблеми дори и със 17-ки.
        Тогава други проблеми се появяват Ама то така или иначе се рискува картер с това окачване, така че просто трябва да се прибавят гуми и джанти в списъка със 'застрашените' части Аз за снишаване по-малко от 4 сантиметра не съм чувал за нашите коли и лично мен това ме отказа да си лекувам презавиването със спортни пружини
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщение
          Колеги намерил съм си спортни пружини на изгодна цена. Сваляни са от 145ца, сини са. Каква е разликата м/у сините, жълтите и червените и ще станат ли на мойта? Ще има ли проблем със джанти 16ки като съм, ще опират ли гумите като се смъкне?
          Аз съм с такива
          Нали видя стойката... Взимай ги онея синичките с белите надписчета ко има се чудиш?
          Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
            Тогава други проблеми се появяват Ама то така или иначе се рискува картер с това окачване, така че просто трябва да се прибавят гуми и джанти в списъка със 'застрашените' части Аз за снишаване по-малко от 4 сантиметра не съм чувал за нашите коли и лично мен това ме отказа да си лекувам презавиването със спортни пружини
            В ибей съм си харесал Апекс с 30мм снижаване.200лв комплекта чисто новички
            Само чакам да се върна в Англия с 'жената'
            Обаче малко ме е шубе, щото мойта и така си друса....
            Last edited by Satanism; d.m.y г., 11:03.
            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от kocta Покажи съобщение
              Аз съм с такива
              Нали видя стойката... Взимай ги онея синичките с белите надписчета ко има се чудиш?
              Да видях я твойта каква стойкарка е на Спарко ли бяха твойте? До няколко дена ще ги взема казъл съм на човека че са си мой вече
              sigpic

Comment

Слагай бре,после ше му мислиш за гумите
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщение
                  Еее сеедно неси виждал моята с 16"-ката и спортни пружини как седи според мене ако гумите са ти 205/40/16 няма да имаш никви ядове,аз бях с 205/50/16.

п.с. Аз продавам мойте почти нови спортни пружини "Sparco" ако има интерес пишете на ЛС,смъкват с 30мм
                  Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                  Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                  Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                  Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                  Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                    Еее сеедно неси виждал моята с 16"-ката и спортни пружини как седи според мене ако гумите са ти 205/40/16 няма да имаш никви ядове,аз бях с 205/50/16.

п.с. Аз продавам мойте почти нови спортни пружини "Sparco" ако има интерес пишете на ЛС,смъкват с 30мм
                    Мойте гуми са 205/45/16 и само като се качат от зад 2-3 човека и като мина през някоя по-сериозна дупка и тогава опират.
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                      Слагай бре,после ше му мислиш за гумите
                      Ще ги взема, ама са ако ги сложа няма да е много оферта нали?
                      sigpic

Comment

Айде и аз направих подарък на мойта да са ми честити нямам търпение да ги слагам
                        sigpic

Comment

ще чакаме снимки а и да почерпиш
                          Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                          ех.. Малкото КуВе
                          sigpic

Comment

И снимки ще има и на живо ще я видиш :P нема ядове
                            sigpic

Comment

По-добре ги метни напролет
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                              X